Wie zijn wij:

Car-exclusive is in 2008 opgericht door Reinier de Haas. In de loop der jaren is Car-Exclusive uitgegroeid  tot een groot chauffeursbedrijf in de regio ‘t Gooi en omstreken. Wij staan dagelijks klaar om onze klanten rond te rijden in binnen- en buitenland. Ook hebben wij veel ervaring in het rijden van zeer exclusieve auto’s, van oldtimers tot de nieuwste hypercars. Tevens zijn wij inzetbaar voor het transporteren van uw aanhanger, boottransport of autotrailer.

Sinds eind 2015 hebben wij een divisie aan Car-Exclusive toegevoegd die zich richt op het verkopen en aankopen van auto’s. Wij kunnen u helpen met alle facetten die te maken hebben me het verkopen of aankopen van een auto, te denken aan:

 • Het zoeken van de gewenste auto
 • Het verkopen van uw huidige auto 
 • Het importeren van een auto uit het buitenland 

 

Wat doen wij:

Car-exclusive is een jong en dynamisch bedrijf dat een oplossing biedt voor uw vervoersproblemen en is al jaren lang een begrip in de regio. Wij verhuren kundige en enthousiaste privéchauffeurs die u naar elke gewenste bestemming zullen brengen.

Niet alleen voor bedrijven maar ook voor particulieren is deze service beschikbaar, of het nu is om uw tijd efficiënter te besteden of om gewoon even te ontspannen in het hectische verkeer, alles is mogelijk.  Ons team van professionals staat dag en nacht voor u klaar om u zo veilig en comfortabel mogelijk van A naar B te brengen.

Onze service rijkt sinds kort verder dan alleen chauffeursdiensten. Wij zijn ook gespecialiseerd in het verkopen en aankopen van auto’s voor klanten. Een consignatie verkoop van een auto kan een interessante manier zijn om uw auto te verkopen. Omdat de prijs die u van een handelaar krijgt voor uw auto vaak een stuk lager is dan wanneer u de auto direct aan een particuliere of zakelijke gebruiker verkoopt bieden wij de service om auto’s in consignatie te verkopen voor onze klanten. Het zelf verkopen van een auto brengt veel handelingen met zich mee en het is niet altijd even gemakkelijk voor een consument, daarom bieden wij u de helpende hand!

Hoe kunt u ons bereiken:

 

Reinier de Haas

Reinier de Haas

Mobile: +31 6 29 50 45 50
Email: info@car-exclusive.nl

Eigenaar Car-Exclusive Chauffeursdiensten & Sales

Over Ons

Car-exclusive lost uw logistieke problemen voor u op. Wij leveren chauffeurs die een veelzijdig aantal diensten voor u kunnen vervullen. Wij hebben de juiste mensen in dienst, of u nou van filetijd werktijd wilt maken, pakketten wilt laten bezorgen of gewoon wilt ontspannen terwijl u naar uw bestemming wordt gereden.
Meer weten?

Contact

 • Kantooradres:
  Top Naefflaan 63
  1403 EZ Bussum

  Bezoekadres:
  Amsterdamsestraatweg 65a
  1412 AX Naarden
 • +31 6 29 50 45 50
 • Info@car-exclusive.nl