Car-Exclusive is een jong en dynamisch bedrijf dat een oplossing biedt voor uw vervoersproblemen. Wij verhuren kundige en enthousiaste privéchauffeurs die u naar elke gewenste bestemming zullen brengen. Niet alleen voor bedrijven maar ook voor particulieren is deze service beschikbaar, of het nu is om uw tijd efficiënter te besteden, of om gewoon even te ontspannen in het hectische verkeer. Ons team van professionals staat dag en nacht voor u klaar om u zo veilig en comfortabel mogelijk van A naar B te brengen.

Wij hopen dan ook dat u voor Car-Exclusive kiest als uw personal driver, zodat u er zeker van bent dat u op een prettige en professionele wijze vervoerd zult worden.

chauffeursdiensten

Private driving

Een persoonlijke chauffeur gaat met u mee op pad, of het nu naar een etentje is of een vergadering, de chauffeur zorgt dat hij klaar staat. Wachttijd? Dan kunt u uw auto laten wassen, tanken enz.

Airport service

Vliegen? Onze chauffeurs brengen u in uw eigen auto naar het vliegveld. De auto wordt door de chauffeur weer terug bij u thuis voor de deur gezet. Wij kunnen de auto ook bij de garage neerzetten mocht er een reparatie plaats moeten vinden. Uiteraard zorgen wij ook weer voor de pick-up.

Garage Sevice

Uw auto naar de garage? Wij zorgen ervoor dat uw auto thuis of op kantoor wordt opgehaald, naar de garage gebracht wordt en weer gemaakt wordt afgeleverd.

Valet Parking

Het maximale uit uw parkeergelegenheid halen? Wij zorgen dat de auto's van uw gasten netjes en efficiënt worden geparkeerd. Wij nemen de logistieke zorgen weg voor u en uw gasten.

BOB-service

Avondje uit? Wij zorgen ervoor dat u en uw auto weer veilig thuiskomen. Van huis tot huis of wij komen naar u toe met het openbaar vervoer.

Cleaning service

Uw auto grondig laten reinigen? Wij zorgen ervoor dat uw auto thuis of op kantoor wordt opgehaald, van binnen en buiten schoon gemaakt wordt en weer terug gebracht wordt. Van oldtimer tot uw daily-drive, een auto is op zijn mooist wanneer hij schoon is, toch?

Vakantie Service

Wilt u uw auto bij uw vakantiebestemming hebben maar heeft u geen zin om het hele eind erheen te rijden? Wij zorgen ervoor dat uw auto bij uw bestemming aankomt op de door u aangegeven tijd. Het ophalen ervan behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Import en Export Sevice

Een droom auto in het buitenland gevonden? Wij zijn gespecialiseerd in het invoeren van auto’s vanuit EU landen. Voor meer informatie neem contact op met onze sales afdeling.

Over Ons

Car-exclusive lost uw logistieke problemen voor u op. Wij leveren chauffeurs die een veelzijdig aantal diensten voor u kunnen vervullen. Wij hebben de juiste mensen in dienst, of u nou van filetijd werktijd wilt maken, pakketten wilt laten bezorgen of gewoon wilt ontspannen terwijl u naar uw bestemming wordt gereden.
Meer weten?

Contact

 • Kantooradres:
  Top Naefflaan 63
  1403 EZ Bussum

  Bezoekadres:
  Amsterdamsestraatweg 65a
  1412 AX Naarden
 • +31 6 29 50 45 50
 • Info@car-exclusive.nl